Vraag naar onze feestmenu’s
059 80 86 51
info@feestzaalgroeneveld.be

Feesten

In onze vernieuwde feestzalen Raveel en Elias kun je terecht voor alle types feesten en rouwmaaltijden voor 20 tot 200 personen. Je geniet er van lekkere maaltijden en een vlotte bediening in een gezellige sfeer.

Bekijk de mogelijkheden

Culinair genieten

Zowel in het restaurant als in de tearoom kun je heerlijk smullen van verfijnde gerechten met een knipoog naar streekproducten. Ben je fan van uitgebreid brunchen met familie of vrienden? Hou dan onze brunchkalender in de gaten!

Ons culinaire aanbod

Overnachten

Kom je uitwaaien aan kust? Na een dagje zon, zee en strand slaap je nergens beter dan in ons charmante familiehotel. Of neem na je feest of diner nog een slaapmutsje en blijf lekker lang bij ons uitslapen.

Kom overnachten

  • graag op reservatie 's avonds!
  • Hou onze brunchdata in de gaten

RESERVEER HIER VOOR DE BRUNCH

Groeneveld

Groeneveld staat synoniem voor culinair genieten in een gezellige sfeer waarin jij, je familie en je vrienden centraal staan. Verwen je smaakpapillen in ons restaurant, trakteer je kinderen (en jezelf) op pannenkoeken of ijs in onze tearoom, dans de benen uit je lijf tijdens een spetterend feest of kom relaxen of vergaderen aan de Belgische kust met ons charmante familiehotel als uitvalsbasis.

Hou je van natuur en buitenlucht? Organiseer je lunch, diner of feest dan in onze prachtige tuin met speelplein en terras.

Een afspraak maken om je feest te bespreken? Bel naar 059 80 86 51 of mail naar info@feestzaalgroeneveld.be.