Vraag naar onze feestmenu’s
059 80 86 51
info@feestzaalgroeneveld.be

Feestformules voor al je gelegenheden

Recepties

Geen feest is compleet zonder voorafgaande receptie als opwarmertje voor je gasten. Je kiest uit 4 formules met een duur van 45 minuten tot 2 uur en verschillende versnaperingen en dranken. 

Kies jouw feestformule

Contacteer ons vrijblijvend en we bekijken samen de mogelijkheden

Afspraak maken

Babyborrels en viprecepties

Twee luxueuzere varianten van onze recepties. Keuvel 2,5 uur lang met je familie en vrienden over de kersverse baby tijdens een babyborrel (mét geboortetaart) of breid je zakelijke netwerk uit tijdens een chique vipreceptie.

Buffetten

Met de berelekkere buffetten van Hotel Groeneveld verras je je gasten op een ongezien smulfestijn. Zo’n buffet is bovendien eens wat anders dan het klassieke ‘bedienen in de zaal’: je gasten hebben wel een vaste plaats, maar ze verlaten die om hun bord te vullen en raken zo ook met andere genodigden aan de praat.

Ook hier heb je weer de keuze tussen een aantal formules, van een luxueus koud buffet en een gecombineerd koud en warm buffet tot een heus themabuffet. Belooft het mooi weer te worden? Geef dan een barbecue in onze tuin! Wij bakken het vlees en de vis terwijl jij je vermaakt met je gasten. Een afspraak maken om je feest te bespreken? Bel naar 059 80 86 51 of mail naar info@feestzaalgroeneveld.be

Walking dinners

Mag het allemaal nog wat losser? Ga dan voor een walking dinner. Je gasten hebben dan geen vaste plaats, maar mengen zich onder elkaar terwijl ze van tafel naar tafel struinen en zich staand te goed doen aan een gevarieerd assortiment aan lekkere gerechtjes. Onze zaalbedienden mengen zich onder het publiek met schotels vol fingerfood en ander lekkers dat je zelf vooraf hebt gekozen. Afsluiten doen we met dessertstandjes waar lekkerbekken kunnen smullen van zoetigheden en koffie. De formule bij uitstek voor een netwerkevent met zakenrelaties of een oergezellig familiefeest.

 

Bekijk onze feestformules hieronder.

Heb je wat te vieren? Of het nu voor een geboorte, een verjaardag, een huwelijk of een zakelijke gelegenheid is: Feestzaal Groeneveld is de place to be voor een feest dat nog lang blijft nazinderen bij al je gasten. In onze vernieuwde feestzalen kun je een feestje bouwen met 20 tot 200 gasten. Buiten feesten kan ook, in onze prachtige tuin met speelplein voor de kinderen.

Een afspraak maken om je feest te bespreken? Bel naar 059 80 86 51 of mail naar info@feestzaalgroeneveld.be.