Vraag naar onze feestmenu’s
059 80 86 51
info@feestzaalgroeneveld.be

Huwelijksfeest

Bij een droomhuwelijk hoort een droomfeest

Hotel Groeneveld staat je met raad en daad bij om van je huwelijksdag een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Elk huwelijksfeest is uniek. Jullie kiezen zelf hoe jullie dag eruit moet gaan zien. Het menu, de tafelschikking, de aankleding van de zaal, de muziek: jullie vragen, wij met onze jarenlange ervaring draaien. Op basis van jullie budget stellen we voor jullie de gepaste formule samen. In ieder geval geven we het startschot voor jullie feest met een knallende receptie, zodat de gasten alvast in de juiste stemming komen. Je kunt vervolgens kiezen voor een stijlvol klassiek menu met bediening aan tafel, een buffetformule, of een lossere formule zoals een walking dinner of een wedding party. Met als kers op de bruidstaart ons onweerstaanbare dessertenbuffet!

Prijs en kwaliteit perfect in verhouding

De huur van de zaal, bloemen, kaarsen, bediening en btw zijn in de prijzen inbegrepen. Zo hoeven jullie niets meer te betalen bovenop de prijs van de gerechten en de drank.

In onze gerechten gebruiken we overigens graag streekproducten, met invloeden uit de wereldkeuken. We gaan er prat op alleen natuurlijke grondstoffen van eerste kwaliteit te gebruiken, dagvers en zonder smaakversterkers. En dat allemaal voor democratische prijzen, zodat de verhouding tussen prijs en kwaliteit niet moet onderdoen voor die tussen bruid en bruidegom!

Leuk om te weten: bij feesten vanaf 60 personen krijgen jullie als toemaatje een gratis bruidskamer met uitgebreid ontbijt.