Vraag naar onze feestmenu’s
059 80 86 51
info@feestzaalgroeneveld.be

Hotel

Groeneveld is een familiehotel aan de rand van de populaire Belgische badstad Oostende. Een ideale uitvalsbasis om de kust, de historische steden Brugge, Kortrijk, Ieper en Veurne en het hele hinterland te ontdekken.

7 kamers met driesterrencomfort

Hotel Groeneveld telt 7 kamers:

  • 5 kamers voor 2 personen (met twee eenpersoonsbedden)
  • 1 kamer voor 3 personen (met een dubbel bed en een enkel bed)
  • 1 kamer voor 4 personen (met een dubbel bed en een stapelbed)

Kamer reserveren

U wil graag een kamer reserveren in ons hotel? Bekijk de prijzen.

Kamer boeken

De kamers zijn sfeervol ingericht, bieden driesterrencomfort en beschikken allemaal over gratis wifi.

Woon je bij ons een feest bij of heb je een avondje in ons restaurant geboekt, dan kun je ervoor kiezen om ook bij ons te overnachten. De kamers zijn er voor alle gasten, en voor wie ze eerst reserveert: je kunt dus ook als toerist of als zakengast je kamer boeken. Gewoon op basis van beschikbaarheid. Bekijk zeker ook onze verschillende arrangementen hieronder. Alle arrangementen zijn op basis van een tweepersoonskamer en voor minimum 2 personen. Tijdens het hoogseizoen zijn alle arrangementen + € 12,00 per persoon.

 

 

Rijkelijk ontbijten in ons restaurant

’s Morgens vergast Hotel Groeneveld je op een rijkelijk ontbijt met verse broodjes en koffiekoeken. Je kunt je daarnaast ook laten verwennen in ons eigentijdse restaurant, waar we uitsluitend met verse kwaliteitsproducten werken.

Oostende en regio ontdekken

Oostende is dé stad aan zee, met een evenementenkalender die bol staat van de swingende evenementen. Er valt altijd wel iets te beleven, of je nu als koppel of met de kinderen de regio wilt verkennen.

Geen betere manier om lekker uit te waaien aan zee dan een tocht met de fiets. Voor € 5 per halve dag en € 8 per dag huur je bij ons een fiets met fietskaart en kun je kilometers gaan malen langs de knooppuntroutes. Om en rond Oostende slingeren zich tal van bewegwijzerde fiets- en wandelroutes die je langs de Vlaamse polders en de Belgische kust voeren.

Zaken doen in Oostende

Ben je een zakelijke gast van een van de vele bedrijven in de haven, de industriezones en de technologieparken in Oostende? Dan vind je na een drukke vergaderdag je welverdiende rust in Hotel Groeneveld. Ook lange verblijven zijn hier perfect mogelijk voor wie een hele poos in Oostende moet zijn.

Extra troeven:

  • Je parkeert gratis op ons eigen terrein
  • Via het nummer 059 70 27 27 kun je de klok rond luchthavenvervoer aanvragen (€ 12)
  • Bij een verblijf van minstens 3 nachten maak je gratis gebruik van onze fietsen en fietskaarten
  • In onze grote tuin met speelplein kunnen kinderen naar hartelust ravotten
  • Het kuurcentrum Villa Aqua bevindt zich op wandelafstand (500 m.)


Onze arrangementen

Al onze arrangement zijn op basis van een tweepersoonskamer.Tip: doe eens een arrangement cadeau! Vraag naar onze geschenkcheques.

Bekijk onze arrangementen hieronder.

Schenk een originele waardebon van Groeneveld. Zij kiezen het gebruik en u het bedrag. Bel op 059 80 86 51 of mail info@feestzaalgroeneveld.be